vasárnap, május 28, 2023
Informatika

Rendszergazda szolgáltatás Önnek és vállalkozásának!

Rendszergazda szolgáltatásunkat azon vállalkozásoknak ajánljuk, akik professzionális megoldást keresnek informatikai rendszerük üzemeltetésére és karbantartására, de nem igénylik vagy szeretnének egy főállású informatikus kollégát alkalmazni.
Az előzetesen megállapodott, szerződésben meghatározott díjon felül Önnek semmilyen más havi költsége nincs!

Megbízhatóság és rendelkezésre állás a jól működő és megfelelően konfigurált IT rendszer ismérve. Ezt nyújtjuk Önnek. Ingyenes rendszerfelmérés szolgáltatásunk keretében teljes körű vizsgálatnak vetjük alá informatikai eszközparkját és szoftvereit, majd javaslatot teszünk a lehetséges javításokra, fejlesztésekre, hogy az infrastruktúrája a lehető legtökéletesebb legyen.

Nincsenek rejtett költségek – amennyiben egy eszköz cseréjére, javítására, szoftver beszerzésre lenne szükség, ennek okáról Önt részletesen tájékoztatjuk és minden felmerülő kérdésére választ adunk. Ezen felül írásos árajánlatot készítünk és adunk át, ami alapján a számlázás történik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .